vrijdag 18 oktober 2013

Vertrekdatum.... EINDELIJK!!!!

Wachten op iets kan lang duren weten we uit ervaring. Maar wachten op het bericht dat je mag afreizen om het allermooiste en schattigste mannetje van China op te mogen halen is een ware beproeving geworden. En vooral als je ook nog eens via onofficiĆ«le kanalen hebt vernomen dat ze bezig zijn met je reis te plannen en je hoort maar niets. Marjolein heeft het hier de laatste de tijd ontzettend zwaar mee gehad. Vaak heeft ze te horen gekregen: "Marjolein, je bent weer aan het stuiteren"!! Maar gelukkig komt aan elk wachten een einde, zo ook aan ons wachten.



Vanmiddag om 15:29 uur zijn we gebeld door Stichting Meiling dat we op zaterdag 16 november om 12:30 vliegen naar China en op dinsdag 03 december weer terug zullen zijn in Nederland !

30 oktober worden we verwacht bij Meiling en zullen we meer details krijgen over de reis en de benodigde papieren om het visum aan te vragen. Tevens ontmoeten we dan ook onze reisgenoten ( 2 andere families ).

Nu kunnen we dus gaan beginnen met alles klaar te maken voor onze meest indrukwekkende & emotionele reis die we ooit hebben gemaakt of ooit zullen gaan maken: de ontmoeting met onze Zoon Xian.

Het aftellen is nu ECHT begonnen!!!

8 opmerkingen:

  1. Kippenvel bij het lezen!
    Eindelijk een datum waarop jullie Xian gaan ontmoeten en vast kunnen gaan houden!
    Alvast een hele goeie reis en geniet er samen van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super!!! Nog heel even wachten en dan is het eindelijk zover!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig! Super helemaal te gek eigenlijk geen woorden voor enz..Wat zijn we blij voor jullie.En ook voor Xian dat hij eindelijk zijn geweldige ouders mag ontmoeten, om er voor de rest van zijn leven van te mogen genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Joehoe..... wat een heerlijk bericht. Nu gaat het er dan eindelijk van komen, jullie mogen jullie kleintje in jullie armen gaan sluiten! Het zal een indrukwekkende, onvergetelijke reis gaan worden. Ik volg jullie op de voet.... wat spannend allemaal!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tante Han en Ome Christ19 oktober 2013 om 12:52


    Blij voor jullie dat het zover is.Ook wij zijn blij om Xian in de familie op te nemen.
    Veel succes en goede reis.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi vroeg sinterklaascadeautje voor jullie! Goede reis en veel voorpret gewenst! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ieve Marjolein en Dennis.
    Wat een mooi nieuws voor jullie. Gefeliciteerd.
    Ik hoorde vanmorgen Xian zijn nichtje, die bij oma was, met heel veel trots vertellen dat nu het nieuwe neefje bijna in Holland is. Vol vuur gaf zij heel haastig het grote nieuws door. Dus ik nu ook vlug naar het blog nieuws van jullie. Geweldig dat jullie samen met een ander stel vertrekken. Eindelijk gaat het gebeuren. Heel, heel veel mooi reisgenot, en een mooie eerste ontmoeting voor jullie Dennis en Marjolein. Deze komende weken zullen misschien voor jullie niet snel genoeg voor bij gaan.
    Veel liefs tante Betty

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Cornee van der Hijden22 oktober 2013 om 20:22

    GAAAAAAAAAAF..... !!

    BeantwoordenVerwijderen

Anonieme reacties worden niet geplaatst.
Dus graag je naam onder je berichtje!