donderdag 10 oktober 2013

Pakketje voor Xian

Zoals vermeld in een eerder berichtje (juni) hebben we een fotoboekje laten maken met foto's van onszelf, ons huis en onze woonomgeving, Opa, Oma's, Oom, tantes, neefjes, nichtjes en vrienden. 
Dit met de bedoeling om onze kleine man voor te bereiden op onze komst. We hopen dat de verzorgers van Xian regelmatig het boekje met hem gaan lezen en bekijken zodat er straks ook vanuit hem een blijk van herkenning zal zijn bij de overdracht. 

We hebben het adres kunnen achterhalen waar waar Xian momenteel verblijft. We willen dit boekje en een klein knuffeldoekje naar hem gaan opsturen. 



Fotoboekje & Knuffeldoekje

Dit leuke vrolijke knuffeldoekje (in de vorm van een draakje) hebben we van Sanne (bijna 6 jaar) gekregen. Ze wilde zelf ook een klein cadeautje geven aan haar (nieuwe) neefje. Eigenlijk zouden we dit meenemen om het zelf aan Xian te geven. Maar het leek ons leuk om een iets bij het fotoboekje te doen en vonden het knuffeldoekje een geschikt cadeautje. Daarom hebben we even met Sanne besproken of ze het goed vond dat we dit nu al op zouden sturen. Het eerste cadeautje wat Xian krijgt is dan van zijn grote Nicht Sanne uit Nederland. Sanne vond dit gelukkig een goed idee!!



Ingepakt en klaar voor verzending

In dit geval is het toch wel erg makkelijk dat Dennis bij een koeriersbedrijf werkt. Makkelijk omdat je alleen het fotoboekje en knuffeldoekje af hoeft te geven en UPS (Dennis) zorgt voor de rest. Hij heeft heeft er een briefje erbij gedaan zodat de directeur en/of verzorgers van het weeshuis waar Xian zit weten dat dit voor hem bestemd is. Het briefje is in het Nederlands & Engels geschreven en we hebben het ook laten vertalen naar het Chinees. Vandaag gaat het Pakketje weg en de planning van levering is maandag voor einde van de dag. 

Nu maar hopen dat ze het boekje heel veel met hem gaan lezen terwijl hij aan het knuffelen is met het doekje dat hij van zijn grote nicht heeft gekregen!!

7 opmerkingen:

  1. Janny van der Werff10 oktober 2013 om 15:51

    Oh wat een mooi verhaal..Lief

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tanja van Der Wal10 oktober 2013 om 15:52

    Wat ontzettend lief ♡x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat lief en leuk ook!! Hopen dat ie er al lekker veel in mag kijken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Marielouis Peels Dubach10 oktober 2013 om 16:38

    Kei leuk. Leuke knuffel is Xian vast heeeel blij mee xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh weer zo lief, en die Sanne zal wel apetrots zijn op haar kleine neefje xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een leuk pakketje xx

    BeantwoordenVerwijderen

Anonieme reacties worden niet geplaatst.
Dus graag je naam onder je berichtje!