donderdag 15 november 2012

Verrassing!!!!


We merken dat er veel belangstelling is voor onze weg naar het krijgen van ons "Wondertje". 
Veel reacties hebben we al gekregen, sommige via mail, sms, what's app enz. Andere spreken ons aan of bellen even. 

Wij vinden het echt super fijn dat iedereen zo met ons meeleeft. Het is elke keer weer leuk, soms een verrassing, om een berichtje, reactie, telefoontje te krijgen en er iemand aan ons vraagt hoe het gaat en of er nog nieuwe ontwikkelingen zijn. Hartverwarmend en soms wel eens emotioneel. 
Zo ook vandaag: Bij thuiskomst lag er een briefje in de brievenbus dat de postbode een pakketje bij de buren had afgegeven. Verbaasd en denkend aan wat het zou kunnen zijn heeft Dennis het opgehaald en open gemaakt. Tot onze verbazing troffen we deze ontzettende lieve brief en knuffelolifant aan. Een reactie die we niet hadden verwacht, een verrassing wat bij Marjolein toch wel een paar traantjes in de ogen veroorzaakte, maar die we ontzettend leuk vinden. Het is het eerste knuffeldiertje voor ons "wondertje" en deze zal dan ook met ons mee gaan naar China als we hem/haar gaan ophalen. Knuffelolifant heeft de naam "Ollie" gekregen.

Maar ook worden er steeds meer reacties geplaatst bij de berichten op ons blog. Elke keer als we een mailtje krijgen of een berichtje ontvangen dat er iemand zich heeft aangemeld of een reactie heeft geplaatst op ons blog, worden we blij en heel nieuwsgierig en gaan meteen kijken. Ondanks dat we pas net zijn begonnen met ons blog is er al veel belangstelling voor. Zo hebben we kunnen zien dat er sinds een paar dagen we de 2000 views zijn gepasseerd. Vinden wij al heel veel en zijn er stiekem ook wel trots op!!!

De reacties en belangstelling van iedereen doet veel met ons. We worden er blij van, soms ook wel emotioneel maar we halen er wel de steun uit die we  hard nodig hebben, voor nu en voor de tijd die nog komen gaat. Dus we willen iedereen alvast bedanken, doet ons goed en we hebben het nodig. Maar blijf ons volgen.... er komt nog meer :-) 

2 opmerkingen:

  1. Mag ik ook effe een zakdoek!!!!!! Volgens mij heb je Ollie zijn kuif al een beetje in model gebracht. De kuif zat kei plat op zijn hoofd.
    Groetjes,
    Ome Jan en tante Stef.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fijn dat iedereen met jullie mee leeft,lijkt me ook allemaal zo spannend wat en hoe het verder gaat,
    maar het ziet er tot nog toe allemaal goed uit toch,en wat lief van die oom en tante,
    we kijken weer uit naar het volgende verhaal,we zijn benieuwd waar wij weer opa en oma van gaan worden,
    spannend hoor .


    lieve groetjes opa en oma

    BeantwoordenVerwijderen

Anonieme reacties worden niet geplaatst.
Dus graag je naam onder je berichtje!