dinsdag 23 oktober 2012

Pre-screening China

Op 16 oktober hebben we een mail gekregen van Meiling. Ze willen een eerste screening in China in gang gaan zetten en hebben hiervoor meer informatie nodig. Ook moet er een beknopte verklaring komen van de huisarts (in Jip-en-Janneke-taal) waarin uitleg gegeven wordt over de medische geschiedenis van Marjolein

Vrijdag 19 oktober om 08:50 uur konden we terecht bij de huisarts. We zijn er samen naar toegegaan om onze huisarts persoonlijk te kunnen bijpraten en toelichten wat er in de brief moet komen te staan. Ze gaat deze maken aan de hand van de verklaring van de neuroloog en hem in het engels opstellen. 

Ook moeten we (digitale) foto’s meesturen: 1 pasfoto van Dennis en 1 van Marjolein en dan een foto van ons samen, waarop we helemaal te zien zijn en staan, zodat ze in China kunnen zien dat we ‘springlevend’ zijn.  
Intussen hebben we al naar foto’s gezocht die we mee willen sturen. De pasfoto's hadden we snel, een paar leuke foto's van onze vakantie in Portugal. Onze gezichten uit de foto gesneden op pasfotoformaat. Recente foto's waar we helemaal opstaan is een ander verhaal. 

Om niet al te statige en serieuze foto's op te sturen naar China hebben we onze huisfotograaf Vincent maar even ingeschakeld om ons op een leuke, vrolijke, spontane manier vast te leggen. Zaterdag 20 oktober hebben we een kleine fotoshoot gedaan en er zijn leuke foto's uitgekomen. Deze foto's worden meegestuurd met nog een trouwfoto en onze pasfoto's. 



Vandaag hebben we de brief van de huisarts op kunnen halen. Deze ingescand en tezamen met de foto's via mail naar St. Meiling gestuurd.

Eind oktober is de Chinese vertaalster van Meiling terug uit China. Als het enigszins mogelijk is willen ze onze gegevens in China gaan indienen. 

Nu moeten we afwachten op bericht uit China of en wat voor ons mogelijkheden zijn voor adoptie.

3 opmerkingen:

  1. Weer een stapje verder, succes met het verdere verloop. Enne.....leuke foto's van deze pap en mam :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. spannend weer komenende tijd,
    ik blijf volgen hoor

    xxxxxmama Lientje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook weer ff 'bijgepraat'. Gaaf hoor al die vorderingen! En ik zou zeggen: aangetekend versturen die brief!! haha.
    En wat een lekker stel zijn jullie toch, super foto's!!

    Liefs, Jans

    BeantwoordenVerwijderen

Anonieme reacties worden niet geplaatst.
Dus graag je naam onder je berichtje!