maandag 26 augustus 2013

Letter of Approval

Heerlijk zittend op een blauwe wolk genieten we enorm van het nieuws van afgelopen donderdag. We zijn dolblij en kunnen niet genoeg krijgen van de foto's van ons mannetje. En zo trots als een pauw laten we deze dan ook aan iedereen zien die we tegen komen. We hebben samen besloten om voorlopig even geen foto's on-line te plaatsen. Dus helaas voor onze lezers/volgers. Jullie moeten maar even van ons aannemen dat het een heel knap manneke is.
Ben je toch nieuwsgierig geworden dan kom maar even langs en laten je dan met heel veel plezier de foto's zien.

Sinds we afgelopen vrijdag de hele wereld hebben laten weten dat we Papa & Mama zijn geworden lijkt wel of er een bom is gebarsten. Zoveel berichtjes op Facebook, telefoontjes, What's app-jes, sms-jes, kaartjes, enz. heeft ons weer eens laten beseffen hoeveel mensen met ons mee hebben geleefd, en nog steeds doen, tijdens onze weg naar Xian. Het is hartverwarmend en ontzettend leuk om dit te lezen, horen, enz.

Dus bij deze: ONTZETTEND BEDANKT IEDEREEN!!!

De eerst beschuiten met Blauwe muisjes zijn al gegeten. Ze smaken nu nog lekkerder dan normaal :-)

Normaal gesproken zouden we nu moeten wachten op de Letter of Approval (officiĆ«le goedkeuren uit China) maar een geluk voor ons was deze al binnengekomen bij onze contactpersoon van Stichting Meiling. En zaterdag hebben wij hem ontvangen, via aangetekende post. We wisten dat deze eraan zat te komen dus tot die tijd was er iemand thuis.

We moeten deze tekenen en een kruisje zetten bij "we accept the adoptee mentioned above". Nog nooit was het zo leuk om ergens een kruisje en onze handtekeningen te zetten :-). Deze hebben we tezamen met het "Parenting Plan" via UPS terug gestuurd naar Meiling. Deze Parenting plan hebben we al eerder moeten maken alleen hebben nu de naam, geboorte datum en Special Need van onze zoon er in moeten zetten. Dit was dus zo gepiept. Dit alles wordt weer terug gestuurd naar China. En nu moeten we wachten op onze Travel Approval. Zodra deze binnen is bij Meiling kunnen ze onze reis gaan (in)plannen.

Even (af)wachten dus, Spannend.....

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met jullie zoon! Ik zat net ons eigen blog nog eens door te nemen (lees: nagenieten), toen ik jullie reactie bij een post van ons uit China zag staan. Ik ben even op jullie eigen blog gaan kijken en ja hoor, bij jullie is het nu ook zover! Wat een geweldig nieuws!!
    Ik wens jullie heel veel succes met de komende tijd, bij ons ligt nog vers in het geheugen hoe moeilijk het is om de foto's van je zoon te hebben maar nog niet naar hem toe te kunnen.

    Groetjes,

    Rens, Liselore en Wen Gui

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Rens & Liselore voor jullie berichtje. We hebben jullie blog met veel plezier gelezen. Vooral de tijd in China was super. Geniet van jullie zoon en wie weet....

      Verwijderen

Anonieme reacties worden niet geplaatst.
Dus graag je naam onder je berichtje!