donderdag 20 december 2012

Fijne feestdagen

Totaal tegen onze verwachting in is 2012 een heel bijzonder jaar geweest. Eentje van beslissingen nemen, loslaten, vol met emotie, veranderingen, verrassingen, blijheid,  maar een jaar met een super goed einde. 

Het nieuwe jaar begon met een moeilijke beslissing te nemen en de stap te zetten om te stoppen met de behandelingen om zelf zwanger te worden. Die periode was zwaar en emotioneel. We hebben samen deze keuze gemaakt en het een plek gegeven waar we vrede mee hebben. 

In maart hebben we de draad opgepakt om door te gaan met Adoptie omdat een kindje zo welkom is in ons leven. Vanaf die tijd zijn we in een (snel)trein terecht gekomen die zal stoppen op een voor ons meest geweldige en bijzondere plek. Tijdens deze reis zijn we een paar keer uitgestapt om beslissingen te nemen en na te denken om vervolgens weer in te stappen en deze bijzondere reis te vervolgen. Nu (december 2012) zijn we op een punt gekomen die niet snel zal gaan en voornamelijk in het teken zal staan van "wachten" maar die wel langzaam door hobbelt en naar onze eindbestemming zal brengen. Een eindbestemming waar we al heel lang naar verlangen en op hopen: Ons eigen, klein "Wondertje".

Het enige dat we nu zeker weten is dat er een kindje zal komen in ons leven. Maar wanneer krijgen we het telefoontje? Wordt het jongetje of een meisje? Hoe oud zal hij/zij zijn? Wanneer mogen we hem/haar gaan halen? Allemaal vragen waarop we binnenkort antwoord zullen krijgen. 
Hopelijk mogen we komend jaar (2013, of anders 2014) afreizen naar China om ons kindje op te gaan halen en in onze armen sluiten om vervolgens nooit meer los te laten.
Via deze weg willen we jullie (nogmaals) bedanken voor ieders medeleven, steun, interesse, lieve berichtjes via mail, SMS, What's-app, Facebook, Twitter, kaartjes, cadeautjes en telefoontjes. We zijn hier ontzettend blij mee en waarderen dit enorm. 


Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond, liefdevol 2013.


Wij kunnen (bijna) niet wachten op het nieuwe jaar. Niet wachten tot we het verlossende telefoontje zullen krijgen.... We zijn er meer dan klaar voor!!!! 



8 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat 2013 jullie jaar mag worden en dat jullie dat jaar weer af kunnen sluiten met zun 3en....hou vol want wachten Loont xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Marjolein en Dennis
    Wij hopen en wachten af met jullie op het verlossende telefoontje dan kunnen jullie er met
    zijn drietjes een super mooi en gelukkig 2013 van maken.
    Liefs Tante Ine en Ome Wim

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een spannende, mooie vooruitzichten. Op naar een mooi, KinderRijk leven! Ik volg jullie op de voet.
    Dikke kus en een vreugdevolle liefst niet al te lange zwangerschap.

    Tante Miek xx. Laat 2013 jullie mooiste jaar worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. en het is gelukt kan ik mijn volgende reactie zelf plaatsen... xx kim

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Marjolein en Dennis,
    Wij hopen met jullie mee dat het komende jaar voor jullie het verlossende telefoontje komt en jullie af kunnen reizen naar China om jullie wondertje op te halen .En dat jullie de volgende Kerst met drie mogen vieren in plaats van met twee.
    Heel veel liefs Ome Jan en Tante Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hej Dennis en Marjolein,
    Een goed jaar achter de rug en een aantal hele mooie voor de deur! Heel veel geluk en liefde gewenst!
    Erg bedankt nog voor het leuke kaartje.
    Groetjes, Frank&Fabian

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Opa en Oma Staals21 december 2012 om 09:00

    Heel veel geluk voor 2013 .....13 wordt voor jullie hopelijk een heel gelukkig jaar, laat die trein nu maar rijden en niet meer stoppen tot in China, we kijken er naar uit naar jullie wondertje, en wij weten zeker dat zij of hij bij jullie veel liefde en geluk zullen vinden. liefs oma en opa

    BeantwoordenVerwijderen
  8. lieve Marjolein en Dennis,
    2012 was al een bijzonder jaar voor jullie, maar 2013 zal hopelijk nog specialer gaan worden.
    Een reis naar China en daar jullie prachtig wondertje in de armen sluiten..... het lijkt wel een droom (die werkelijkheid gaat worden).
    We wensen jullie alle goeds voor 2013 en volgen jullie verhalen op de voet!
    dikke X
    Ester Liebregts

    BeantwoordenVerwijderen

Anonieme reacties worden niet geplaatst.
Dus graag je naam onder je berichtje!